Medlemsfordele

..Alle medlemmer modtager klubbens nyhedsbrev

Som medlem af Viking Cats får du gratis adgang som publikum på alle vores udstillinger, og du får ret til at deltage i alle medlemsmøder, kurser o. lign. til en billigere pris. Desuden får du rabat på udstillingsgebyrer på alle klubbens udstillinger.

Introduktions- og juniormedlemmer af Viking Cats får alle de ovenstående fordele, men har ikke stemmeret til vores generalforsamling og er ikke valgbare til bestyrelsen. Hovedmedlemmer af Viking Cats har stemmeret og er valgbare til bestyrelsen. Husstandsmedlemmer får alle hovedmedlemmets fordele, til to hustandsmedlemmer, altså to gange adgang til udstillinger, kurser m.m. og to stemmer til GF. Både introduktions-, husstands- og hovedmedlemmer har endvidere ret til at avertere killinger og opdræt på klubbens hjemmeside.

Killinge-/opdrætterliste og titelgalleri

Alle medlemmer modtager desuden klubbens nyhedsbrev. Som medlem og opdrætter har du derudover gratis adgang til vores killinge- og opdrætterliste.

Desuden kan alle medlemmer, der har opnået en TICA titel på en kat eller killing, benytte sig af vores titelgalleri – hvor vi hylder alle TICA-vinderkattene.

Vil du være med? Så gå til indmeldelsesformularen – vi glæder os til at høre fra dig.

Priser

    Introduktionsmedlemskab: 200 kroner pr. år
    Husstandsmedlemskab: 450 kroner pr. år
    Hovedmedlemskab: 300 kroner pr. år

 


Foto © Jette Kongensgaard