Hjælp Viking Cats med at få egne bure!

 

…hvis du ikke har støttet os endnu, så er det nu, du skal lægge handling bag ordene og donere et beløb…

I slutningen af 2013 lancerede Viking Cats en indsamling for at få egne bure. Målet var at få indsamlet næsten 90.000 kroner, som er nødvendige for at klubben kan overleve. Alternativet var ikke at fortsætte, som vi plejede, men at lukke klubben, og dét vil vi meget nødigt.

I løbet af 2013 og 2014 har vi indsamlet 49.500 fra medlemssponsorater og fra Tuborg Fonden, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Men vi kom jo langtfra helt i mål, hvorfor vi var nødt til at låne de resterende 40.000 af nogle af vores trofaste medlemmer. De penge skal vi have dækket i 2015, og det er derfor vigtigt, at I støtter os, hvis vi skal blive ved med at arrangere udstillinger. Vi har burene nu, men klubbens overlevelse er stadig ikke sikret.

Så hvis du vil være med til at opretholde TICA i Danmark; hvis du synes, at det er rart, at her bliver afholdt 3-4 danske TICA-shows om året; hvis du af og til har brug for hjælp til at kommunikere med TICA i USA ; hvis du af og til har brug for hjælp til at forstå en regel eller udfylde en blanket; hvis du gerne vil støtte det frivillige arbejde eller hvis du bare synes godt om os, så bør du støtte din lokale klub.

Hvis du allerede har støttet os, så overvej, om ikke du kunne gøre det igen. Og hvis du ikke har støttet os endnu, så er det nu, du skal lægge handling bag ordene og donere et beløb. Alle beløb, store og små, modtages med tak og går direkte til at sikre Viking Cats’ overlevelse. Vil du være med til det?

Køb et bur til os
Et bur-sponsorat går i al sin enkelthed ud på, at du kan købe enten et enkeltbur for 400,- eller et dobbeltbur for 800,- (eller flere bure, man kan købe så mange, som man har lyst og råd til). Alle bursponsorer får deres navn på vores hjemmeside og på Facebook, og på en poster ved alle vores shows, med mindre, du foretrækker at være anonym. Du kan også betale burene på afbetaling, så trækker systemet automatisk 200,- om måneden fra din konto i enten 4 måneder.

1 dobbeltbur
1 dobbeltbur
Som bursponsor får du dit navn på vores hjemmeside og på Facebook, og på en poster ved alle vores shows, med mindre, du foretrækker at være anonym, det bedes du i så fald oplyse ved købet ved at skrive "NN" i feltet.
Pris: kr. 800.00
Navn, firmanavn eller stamnavn:
Antal:  

Dobbeltbur på afbetaling
Dobbeltbur på afbetaling
Hvis du vil have betalingen delt op, kan du købe et dobbeltbur på afbetaling. Systemet trækker automatisk 200,- fra din konto i 4 måneder, i alt 800,-
Pris: kr. 200.00
Navn, firmanavn eller stamnavn:

1 enkeltbur
1 enkeltbur
Med det lille bursponsorat får du dit navn på vores hjemmeside, med mindre, du foretrækker at være anonym, det bedes du i så fald oplyse ved købet ved at skrive "NN" i feltet.
Pris: kr. 400.00
Navn, firmanavn eller stamnavn:
Antal:  

Donation
Donation
Du kan også vælge blot at donere et valgfrit beløb. Alle bidrag modtages med tak, uanset beløbets størrelse. Please donate. All contributions are most warmly welcome.
Pris:
Din pris: kr.  

 

Bursponsorer:

tuborgfondet

 

Camilla Baird, Primprau’s Korats
Skogbekken Katteri, Norge v/Dan Norager

Dyrefondet

Charly Riis Krag, Lancarrow
Hanne Hende, Biccibonny’s Cornish Rex
Lisbeh Christensen, DK MacTabby
Camilla Sabroe Larsen, Sabrecats

Trine Bechmann, Velsbechmann Maine Coon
Susanne Rikke Demuth
Mette Bechmann og Jakob Justesen
CatsBySkipper
“BlueDane” Russian Blue
Thomas Schlichting og Pil Refstrup, Bearcloud
Jenny-Margrethe Vej, Vankaras
Pia Thomsen, Pitho Maine Coon
Annette Henriksen, Catwalks DK
Malene & Glenn Thykjær, GigantCat Maine Coon
Maine Coon debatgruppe – kun Skandinavien
Høyer & Pedersen
Mette Hegelund, Cherry Maine Coon
Lone Winther Jensen
Silky Catz
Bitten Ekdahl
Eva & Per Baden, Toyger.dk
Lene Strange Matthews
Mette Lambert, Temple Bar Burmese


Burregnskab

Burregnskab – Februar 2015