Vil du hjælpe?

Mange mennesker har allerede tilbudt deres hjælp. Vil du også være aktiv?

…du kan give os et par timer af din tid i forbindelse med en udstilling…

Ligesom alle andre katteklubber er Viking Cats baseret på frivilligt arbejde. Der er ingen, der får løn, og der er flere opgaver, end bestyrelsen kan løse alene. Derfor er vi meget interesserede i og taknemmelige for ethvert tilbud om hjælp. Hvis du kunne tænke dig at give en hånd med, så kontakt os gerne.

Opgaverne er mangeartede, store og små. Du kan deltage i egentligt udvalgsarbejde, eller du kan give os et par timer af din tid i forbindelse med en udstilling, eller du kan deltage ved at sende gode råd og idéer, fx om egnede haller og hoteller, dommerønsker, forslag til mødeemner og mødesteder, interesserede sponsorer, osv. osv.

I forbindelse med udstilling skal vi bl.a. bruge folk til dommerkørsel til og fra lufthavnen, folk til at sidde i entréen et par timer, folk til at hjælpe til i indtjek og dyrlægekontrol fra morgenstunden, folk til at hjælpe med buropsætning og -nedpakning, osv. osv.

I udvalgene skal vi bruge folk med idéer og viden og lyst til at være aktive. Vi har foreløbigt nedsat følgende udvalg, som du er meget velkommen til at deltage i:

Økonomiudvalg. Undersøger kontoformer og betalingsmuligheder og lægger drifts- og udstillingsbudget og aflægger regnskab. Hvis du har sans for tal og forstand på penge, vil vi meget gerne have dig ombord her.

Udstillingsadministration. Undersøger praktiske omstændigheder om udstillingssoftware, burudlejning, clerking, udarbejdelse af burplaner og judging books m.m. Hvis du har erfaring med at arrangere udstillinger, lave burplaner, sætte op eller rydde ned, vil vi meget gerne have dig ombord her.

Sponsorudvalg. Taler med potentielle sponsorer og sørger for præmier, kokarder, annoncehåndtering og stande. Hvis du har erfaring med sponsorer eller fundraising, eller hvis du har kontakter til mulige sponsorer, vil vi meget gerne have dig ombord her.

PR-udvalg. Sørger for PR op til udstillingerne. Hvis du har kontakter i pressen, eller gode idéer til at skaffe mediebevågenhed, vil vi meget gerne have dig ombord her. Kontakt klubben, som er udvalgsansvarlig.

Haludvalg. Finder egnede haller og hoteller og indhenter priser, tilbud m.m. Hvis du kender gode haller og hoteller, eller hvis du har kontakter, vil vi meget gerne have dig ombord her. Kontakt klubben, som er udvalgsansvarlig.

Hjemmesideudvalg. Sørger for version 0.1 af hjemmesiden og arbejder videre på at skabe en løsning med integrering af TICAs udstillingssoftware og decentral betjening og opdatering. Hvis du har idéer til hjemmesiden eller hvis du kan hjælpe, vil vi meget gerne have dig ombord her.

Hvis du har andre talenter, som du mener, at klubben kunne få gavn af, eller forslag til yderligere udvalg, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi er som sagt taknemmelige for enhver hjælp, og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor meget tid du vil bruge på projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kan kontakte på vikingcatstica@gmail.com