Viking Cats Sponsorater

Du kan sponsorere Viking Cats både som privatperson, katteri eller erhvervsdrivende

Støt Viking Cats
…og bliv selv set!

Viking Cats har ikke den store indtjening og er derfor afhængig af indtægter i forbindelse med udstillinger og i høj grad sponsorater.

Der er flere typer af sponsorater i Viking Cats, og alle bidrag er mere end velkomne.

Dommersponsorater

En af de ting, som koster mange penge til hver udstilling, er at få dommerne hertil. De skal have deres transport, forplejning og ophold betalt, og så får de et symbolsk beløb for selve arbejdet med at bedømme kattene. Derfor har vi nu skabt et dommersponsorat, som giver dig mulighed for at sponsorere en dommers transportomkostninger helt eller delvist. Det koster 3000,- for europæiske dommere og 7000,- for ikke-europæiske. Som dommersponsor får du dit navn, firmanavn eller stamnavn på dommerens pult hele weekenden, en A4-annonce i kataloget på den pågældende udstilling, og dit navn, firmanavn, stamnavn eller logo på hjemmeside og på vores Facebook-side. Dit opdræt eller firma bliver eksponeret weekenden igennem og vil efterfølgende være synligt på rigtig mange fotos fra udstillingen. Du kan dele et dommersponsorat med en ven, med samarbejdspartnere, med din klub eller din raceklub, kun fantasien sætter grænser. Du vælger selv, hvilken dommer, du vil sponsorere.

Ringsponsorater

Et ringsponsorat betyder, at man sponsorerer en lille del af udgifterne til en dommerring. Til hver udstilling udbydes der lige så mange ringsponsorater, som der er fysiske dommerringe. En udstilling med 5 dommere lørdag og søndag vil altså give 5 ringsponsorater. Fra kr. 150,- kan du sponsere en ring, dommer frokost, clerk frokost. Du dit logo/firmanavn/katterinavn i den ring, du sponsorerer, og du vil blive takket i vores katalog. Ydermere får du eksponering på hjemmesiden (kun firma).

Andre sponsorater

Som altid kan man også komme med gaver til vores rafle, gaver til udstillere og katte osv. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Sponsorater af denne art vil blive kvitteret med eksponering på hjemmesiden og en tak i vores katalog.

Kontakt os

Har du fået lyst til at give os et sponsorat, eller har du andre forslag eller idéer, så kontakt os på vikingcatstica@gmail.com.

OBS:

Det gælder for alle sponsorater, at hvis man vil takkes i kataloget, så skal sponsoraterne være os i hænde inden kataloget lukkes.