Velkommen til katteklubben Viking Cats

En dansk katteklub tilknyttet The International Cat Association, TICA.

 …Alle kattevenner, hvad end hjertet banker for huskatte eller racekatte, er velkomne…

Alle kattevenner, hvad end hjertet banker for huskatte eller racekatte, er velkomne som medlemmer i Viking Cats. Vi har forskellige typer af medlemskab, som vi har prøvet at tilrettelægge for at tilgodese flest muliges behov. Vælg menupunktet Bliv medlem i topmenuen; her kan du læse mere om medlemsfordele m.m. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi arrangerer katteudstillinger efter TICAs regler med stor succes. TICAs udstillingssystem er meget anderledes end de traditionelle europæiske udstillingsformater, så andetsteds på siden findes en udstillingsguide, som blandt andet forklarer forskellene. Du kan deltage helt uforpligtende første gang; det kræver hverken medlemskab af klubben eller en særlig registrering af kattene, så der er alt at vinde og intet at tabe.

Viking Cats BLOG


Nyhedsmail og medlemskab

Vi har nu sendt årets første nyhedsmail ud! Fremover vil det blive en månedlig ting, som kommer til alle betalende medlemmer. Så har du ikke oprettet dig som medlem endnu? eller har du glemt at forny dit medlemskab? Så er det nu, du skal afsted og ind på vores hjemmeside. Har du problemer, så skriv til vikingcatstica@gmail.com

Dette indlæg blev publiceret 2019-05-06 22:09:27

GDPR nyt: In-active brugere slettes

Kære Viking Cats besøgende og medlemmer. Alle medlemmer, der ikke længere har et aktivt medlemskab vil i løbet af den næste uge blive slettet fra vores database, således vi overholder det nye regulativ for persondatabeskyttelse.

Man kan altid genoprette sin bruger ved at betale for et nyt års medlemskab.

Ved spørgsmål kan man kontakte vikingcatstica@gmail.com

Dette indlæg blev publiceret 2018-07-10 10:45:26

Referat fra GF 2018

Referat fra Ordinær Generalforsamling 2018 findes her

Dette indlæg blev publiceret 2018-03-17 21:38:48

Killinger skal være 12 uger

Killinger12ugerNyhed
Alle killinger skal være 12 uger før de flytter fra deres mor.
Læs mere ved at trykke på banneret til Inges Kattehjem. Du kan også læse mere her på Viking Cats hjemmeside