Som medlem skal du overholde klubbens vedtægter og klubbens etiske regler.

Hvis du er her for at forny et eksisterende medlemskab, skal du logge ind i menuen til højre, så håndterer systemet dine informationer.

Viking Cats har ikke de store indtægter. Vi er derfor afhængige af medlemskaberne og salg af stamtavler. For alle medlemskaber gælder det, at medlemskabet løber ét kalenderår fra indmeldelsen. Som hovedmedlem eller husstandsmedlem får du stemmeret og indflydelse . Alle medlemstyper får adgang til at få udarbejdet stamtavler, klubbens killingeliste, titelgalleri og opdrætterliste, og rabat på alle Viking Cats-udstillinger.

Men i virkeligheden er det ikke det, der er vigtigt. Det, der er vigtigt er, at hvis du vil være med til at opretholde TICA i Danmark; hvis du synes, at det er rart, at her bliver afholdt TICA-shows i løbet af året; hvis du af og til har brug for hjælp i forhold til at kommunikere med TICA i USA eller hvis du af og til har brug for hjælp til at forstå en regel eller udfylde en blanket, så bør du støtte din lokale klub. Uden medlemmer er der ingen klub.

Hovedmedlemskab: DKK 300,- (+ ekspeditionsgebyr DKK 20,-) (fra 1. juni 2024 er kontingent kr, 325,-)

Hovedmedlemskab er det mest almindelige medlemskab. Det kan opnås af personer over 18 år. Hovedmedlemmer har ret til én stemme per medlem. Der kan højst optages to hovedmedlemmer per husstand.





Husstandsmedlemskab: DKK 450,- (+ ekspeditionsgebyr DKK 20,-)

(fra 1. juni 2024 er kontingent kr, 475,-)

Husstandsmedlemskab kan opnås af personer over 18 år. Der gives to stemmer per husstandsmedlemskab og husstandsmedlemmer oppebærer i øvrigt samme privilegier som hovedmedlemmer.





Introduktionsmedlemskab: DKK 200,- (Hvis der betales via paypal betalt da et ekspeditionsgebyr på DKK 20,-)

Introduktionsmedlemskab kan tegnes af opdrættere, som er medlemmer af Viking Cats, til deres killingekøbere. Hvis du har købt en killing af en opdrætter i Viking Cats, kan du spørge ham, om han vil melde dig ind i Viking Cats, så du kan afprøve et medlemskab.