TICA shows | tilmelding | ankomst | i dommerringen | bedømmelserne | titler & awards

Tilmelding til show

… Bemærk, at killingeklassen i TICA er fra 4 til 8 måneder…

Din kat – voksen, kastrat, killing, huskat eller huskattekilling – behøver ikke være registreret i TICA for at kunne udstilles. Men hvis du opnår en titel, som du ønsker registreret, eller hvis du vil samle points mod en Regional eller International Award, så skal du have din kat registreret inden dens andet TICA-show. Vi hjælper gerne med at få katten registreret.

Når du har besluttet at tilmelde din kat, så kig på klubbens hjemmeside eller kontakt katteudstillingens Entry Clerk for at få en spiseseddel eller show flyer. På spisesedlen fremgår al væsentlig information om udstillingen – hvor, hvornår, hvem dømmer, og hvor mange ringe er der. Der er også information om udstillingshotel, tilmeldingsfrist, priser og adresser. Alle TICA klubber bruger TOES som er en udstillingskalender med tilmelding. Når din kat først er oprettet er det fremover meget nemt at tilmelde TICA udstillinger i hele verden.

Tilmeldingsblanketten skal udfyldes med omtrent den samme information som til alle andre udstillinger: Kattens navn, race, farve og mønster, fødselsdato, køn, forældrenes navne og navne på opdrætter og udstiller. Er katten (endnu) ikke TICA-registreret, skriver du PENDING og oploader kattens stamtavle eller begge forældres stamtavler. Bemærk her, at killingeklassen i TICA er fra 4 til 8 måneder, og at alle katte over 8 måneder konkurrerer som voksen hhv. voksen kastrat. Katte under 4 måneder kan altså ikke indgå i konkurrencen, og der er ingen klasse for “ungdyr”.

Bemærk venligst, at efter TICAs regler er tilmeldinger bindende, og der gives ikke penge retur, undtaget hvis katteudstillingen aflyses eller hvis flertallet af de på invitationen oplyste dommere ændres.

Alle tilmeldte katte modtager senest efter 10 dage en bekræftelse med en kopi af kattens data, som de vil blive præsenteret i kataloget, og denne bekræftelse skal du kontrollere grundigt for eventuelle fejl. Er der fejl, skal du kontakte Entry Clerken så hurtigt som muligt, så fejlen kan blive rettet inden kataloget går i trykken.

Viking Cats bruger systemet TOES til at registrere tilmeldinger til vores katteudstillinger, og her følger en kort guide til, hvordan du kommer i gang.

  1. Gå ind på www.i-tica.com
  2. Hvis du har en bruger allerede, log ind og gå til punkt 5. Har du IKKE en bruger, skal du oprette en, ved at trykke på Register

  1. Når du skal registrere dig som bruger, er der en masse felter, der skal udfyldes. Er du i tvivl om noget, kan du holde musen hen over de blå ikoner med det hvide i, der er ud til højre for hvert felt – så kommer der en lille infoboks frem med uddybende beskrivelse af, hvad du skal skrive i feltet.

2

  1. Når du har udfyldt alle felterne og accepteret betingelserne, trykker du på knappen i bunden, der hedder Register. Du vil herefter modtage en mail fra TOES med et aktiveringslink, som du skal trykke på, for at aktivere din konto.
  2. Efter, du har oprettet en bruger og/eller er logget ind, skal du have registreret de katte, du ønsker at udstille. Dette er kun noget, man gør 1 gang for hver kat. Tryk på My Cats oppe i menuen.

3

  1. Nu skal du tilføje de katte, du vil udstille, og det gør du blot ved at trykke på Add.

4

  1. Her skal du udfylde kattens informationer. Registreringsnummeret er kun, hvis katten er registreret i TICA. Er den ikke det, skal der stå PENDING i dette felt. Husk, katten kun kan udstilles en gang uden TICA registreringsnummer.

5

  1. Når kattens informationer er tastet ind og du har gemt dem, så er det tid til at tilmelde til de udstillinger, du har lyst til. Her går du ind på Show Calendar, finder den katteudstilling du vil tilmelde, trykker på den, scroller ned til du møder en knap, der hedder Add New Entry, trykker på denne, og udfylder herefter de informationer, som TOES beder om.

6

 1. Når du har tilmeldt, vil du få en mail fra entry clerken med de informationer, der er indtastet samt betalingsoplysninger. Er der fejl i kattens informationer, kan du selv rette disse i TOES, ved at gå ind på dine katte og redigere dem der.

Teksterne i udstillingsguiden er oversat og bearbejdet efter originalmateriale fra Cattica All Breeds Cat Club i England, og gengives her med deres venlige tilladelse.